Fredag, 5. september 2014 - af Dorte Quist

Mette Frederiksen danner par med Trine Pallesens eksmand

Foto: AOP
Beskæftigelsesministeren har fundet sammen med filmfotografen Bo Tengberg.

- Ja, det er rigtigt, at jeg har mødt en ny mand. Han hedder Bo Tengberg, og vi er rigtig glade for hinanden, fortæller den socialdemokratiske beskæftigelsesminister til BT i dag.

Hendes nye kæreste er filmfotograf og har tidligere været gift med skuespilleren Trine Pallesen, som han har to børn med.

Det er kun fem måneder siden, den travle Mette Frederiksen blev skilt efter 11 års ægteskab med Erik Haar, som hun har to børn med på otte og 11 år.

Nyder kærligheden

Så selv om Mette Frederiksen har været dybt involveret i dagpengekrise og i et kort øjeblik havde en chance for at overtage Helle Thorning-Schmidts statsministerpost, så har hun også haft tid til at møde kærligheden.

- Vi nyder vores kærlighed. Vi er glade og har det dejligt sammen. Jeg vil gerne bekræfte, at vi er kærester. Men mere vil jeg ikke sige lige nu, tilføjer Mette Frederiksen til avisen.

Trine Pallesen mødte Bo Tengberg i forbindelse med optagelserne af ”Rejseholdet”, hvor de forelskede sig.

Da han forlod hende i 2005, var sønnen Sylvester tre år og datteren Mathilde kun et år. Og Trine Pallesen lagde dengang ikke skjul på, at hun var rasende og ked af bruddet.

Ud over de to børn med Trine Pallesen har Bo Tengberg også en yngre datter med en tysk skuespiller. En datter, der bor hos sin mor i Berlin.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden