Mette Frederiksen: Det skal jeg i påsken

Mette Frederiksen

Mette Frederiksen

Foto: Birger Storm
Mette Frederiksen kan se frem til en påske med masser af arbejde og højst en påskefrokost med sine allernærmeste, fortæller hun i eksklusivt interview med BILLED-BLADET.

Mette Frederiksen, 42 år, får som landets statsminister midt i en dyb, dyb coronakrise en ekstraordinært anderledes påske, end hun ellers ville have haft. Det fortæller hun i et eksklusivt interview med BILLED-BLADET. 

Passer mit arbejde

-Jeg skal være hjemme, og så skal jeg passe mit arbejde. Det er det eneste, jeg laver for tiden. Og så skal jeg selvfølgelig passe på min egen familie. Det forsøger jeg, så godt jeg kan, ved at være til stede, når jeg har mulighed for det. Men kampen mod corona har førsteprioritet, og det har jeg heldigvis familie og venner, der bakker op om, siger hun og tilføjer: 

- Men jeg vil da prøve at få plads til et par af vores påsketraditioner og spise en god påskefrokost undervejs. Men det bliver med os selv derhjemme. Så det bliver en meget mærkelig påske i år. Jeg vil være på arbejde det meste af tiden. 

Bor med kæresten

Mette Frederiksen bor sammen med sin forlovede, filmfotograf Bo Tengberg, og deres fem sammenbragte børn i Hareskoven nord for København. 

Normalt ville hun og familien være i Nordjylland i den kommende højtid. 

- Vi plejer at være i Nordjylland hos min far i påsken. Det kommer vi ikke i år. Jeg må nøjes med at tale med ham på Skype, siger Mette Frederiksen, der under krisen som alle andre især savner "omgangen med mine nære og kære".

Læs det eksklusive interview med statsminister Mette Frederiksen i BILLED-BLADET, som kan købes fra tirsdag den 7. april. 

Foto: BILLED-BLADET

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden