Mette Frederiksen dybt rystet: Mit hjerte græder

Mette Frederiksen

Mette Frederiksen

Foto: Hanne Juul
For statsminister Mette Frederiksen er det vigtigt at give udtryk for sorg efter en tragisk hændelse på Frederiksberg.

Statsminister Mette Frederiksen er dybt rystet efter gårsdagens tragedie, hvor en femårig pige og hendes mor, mens de var på fortovet, blev kørt ned.

Dødsbilisten flygtede efterfølgende fra gerningsstedet på Frederiksberg oger nu efterlyst.

Mette Frederiksen i sorg

Den lille pige døde af sine kvæstelser, og på Facebook giver statsministeren nu udtryk for sine følelser.

- Som mor ved jeg, at sorgen er knusende. Og hvor er det kun en kujon, der løber afsted efter at have berøvet et andet menneske dets liv, og dermed ikke står til ansvar for sine handlinger, står der i opdateringen, der indledes med ordene ”mit hjerte græder”.

Sorgen er knusende

Her er hele statsministerens opslag på de sociale medier

- Mit hjerte græder. Jeg vil gerne sende mine varmeste tanker til den familie, der på tragiske vis mistede en lille pige på kun fem år i går. Som mor ved jeg, at sorgen er knusende. Og hvor er det kun en kujon, der løber afsted efter at have berøvet et andet menneske dets liv, og dermed ikke står til ansvar for sine handlinger. Jeg håber det bedste for familien og håber, at flugtbilisten bliver fundet og retsforfulgt. Som jeg sagde i min åbningstale vil regeringen have et opgør med vanvidsbilisme. Den slags afstumpede forbrydelser må og skal straffes hårdt. Pas godt på hinanden.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET i denne uge har vi nyt om kronprinsfamilien, der flytter fra Kancellihuset i Fredensborg, og så har prins Joachim og hans familie været en tur hjemme i Danmark.

Der er også nyt om Vild med dans og fuld fokus på Hllda Heick.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden