16. jan. 2020
Af Lene Skriver Bak

Mette Frederiksen til galla i genbrug: Her er kjolen fra

Statsminister Mette Frederiksen.
Statsminister Mette Frederiksen.
Foto: Hanne Juul
Statsminister Mette Frederiksen strålede i gyldent genbrug, da hun fejrede genforeningen til festligt galla på Det Kongelige Teater.

Statsminister Mette Frederiksen fik masser af opmærksomhed, da hun i sin smukke gyldne selskabskjole ankom til fest i anledning af 100-året for genforeningen.

Til gallafesten på Det Kongelige Teater genbrugte statsministeren sin kropsnære gyldne kjole med trekvartærmer, asymmetrisk skørt med slids foran og bredt bælte i livet.

Kjolen, der er fra det franske mærke ba&sh, bar Mette Frederiksen første gang til gallamiddag i anledning af World Mayor's Summit på Christiansborg Slot i oktober sidste år.

https://imgix.billedbladet.dk/20200110_hjp9056-mettef450.jpg
Foto: Hanne Juul

Med til fest på Det Kongelige Teater var, udover statsministerens forlovede, Bo Tengberg, også tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt, tidligere statsminister Poul Schlütter med fru Anne Marie og tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen med fru Alice og datteren Karen Ellemann-Jensen.

Aftenens æresgæster var naturligvis dronning Margrethe og hendes lillesøster prinsesse Benedikte, der begge strålede på aftenen.

Læs den store reportage fra genforeningsgallaen i BILLED-BLADET nr. 3, der er på gaden torsdag den 16. januar.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb03_450px.jpg
BILLED-BLADET nr. 3, 2020
Foto: Aller Media

Læs mere om: