Mette Frederiksen trækker stikket: Én ting kan få hende tilbage

Mette Frederiksen

Mette Frederiksen

Foto: Kaspar Wenstrup
Statsminister Mette Frederiksen vil trække stikket og holder sommerferie. Derfor "lukker hun nu helt ned" for blandt andet sociale medier. Der er dog én ting, der kan få hende tilbage, skriver hun i et opslag på Instagram.

Selv om man er statsminister, og dermed aldrig helt holder fri, så vil Mette Frederiksen nu give det et ærligt forsøg. Det skriver hun i et opslag på Instagram til sine knnap 400.000 følgere.

Tid med familien

- Jeg vil i år gøre noget, der for mig er lidt uvant. Jeg vil nemlig lukke helt ned, holde fri, nyde den danske sommer. Opleve Danmark, når det er dejligst og være sammen med min familie, skriver 43-årige Frederiksen, der er gift med Bo Tengberg, mor til Ida Feline og Magne og bonusmor til Bos tre børn Mathilde, Sylvester og Malou.

Fodbold kan få mig tilbage til tasterne

Statsminister Mette Frederiksen kan dog ikke love 100 procent, at hun kan holde sig fra tasterne af én særlig grund. For hvis de danske fodboldhelte fortsætter EM-eventyret, så kommer der nok et opslag eller to mere, skriver hun finurligt og ønsker alle danskere en god sommer.

Mette Frederiksen har været ivrig tilskuer til Danmarks EM-kampe og har heppet og jublet om kap med alle andre glade danskere. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden