25. jun. 2020
Af John Lautrup

Mette Frederiksen: Vi skal nok snart blive gift

Mette Frederiksen
Mette Frederiksen og Bo Tengberg
Foto: Aller Media
Mette Frederiksen ærgrer sig over endnu en bryllupsaflysning, men trøster sig med, at hendes forlovede er en tålmodig mand.

Mette Frederiksen har nok en gang måttet udskyde sit bryllup. Men hun er ved godt mod og håber snart at blive gift med sin forlovede, filmfotograf Bo Tengberg, fremgår det af hendes seneste opslag på Instagram:

Bo er heldigvis tålmodig

"Jeg glæder mig så meget til at blive gift med den her fantastiske mand. Men helt let skal det åbenbart ikke være, og nu er der indkaldt til rådsmøde i Bruxelles lige præcis den lørdag i juli, hvor vi havde planlagt bryllup. Øv. Men jeg skal jo passe mit arbejde og varetage Danmarks interesser. Så vi må endnu engang ændre planer. Størst af alt er kærligheden. Og det skal nok lykkes snart at blive gift. Jeg glæder mig til at sige ja til Bo (der heldigvis er meget tålmodig)."

Mette Frederiksen og Bo Tengberg skulle have været gift lørdag den 18. juli.

https://imgix.billedbladet.dk/mette2.jpg
Mette Frederiksen og Bo Tengberg
Foto: Privat

Oprindeligt skulle brylluppet have været sidste sommer, men så kom folketingsvalget og hendes efterfølgende udnævnelse til statsminister i vejen. Og senest har corona-epidemien gjort bryllupsdatoen usikker.

Læs mere om: