Mandag, 28. juli 2014 - af Karina Didriksen

Naser Khaders datter overfaldet

Naser Khader.
Naser Khader.
Foto: Lars H. Laursen
Den tidligere politikers 14-årige datter blev mishandlet af en pigebande, da hun fredag fejrede sin fødselsdag.

Det, der begyndte som en hyggelig fødselsdag med en gruppe venner ved Ørestad Gymnasium i København, endte natten til lørdag i et sandt mareridt for Naser Khaders 14-årige datter Sofia.

Ifølge BT blev den tidligere politikers datter pludselig overfaldet af to anførere af en pigebande. De slog og sparkede hende i omkring en halv time, mens hun lå på jorden og hendes venner forsøgte at stoppe det voldsomme angreb.

Naser Khader bor til daglig i Washington, hvor han arbejder som seniorforsker ved Hudson Institute, men han holder i øjeblikket ferie i Danmark. Det var hans ekskone, som bor i nærheden, der blev ringet op af datterens venner, hvorefter hun straks mødte op og fik skræmt pigebanden væk.

Blev trukket i håret

- Det er forfærdeligt. Som jeg har fået det beskrevet, vil jeg betegne det som tortur. Da jeg så Sofia på hospitalet, blødte hun stadig fra hovedbunden, fordi de havde trukket hende rundt i håret, og hun havde blå mærker og hudafskrabninger over det hele og græd, siger Naser Khader til BT.

Motivet til overfaldet er endnu ukendt, men ifølge Khader har de to piger igennem flere måneder chikaneret hans datter på gaden og på internettet, efter Sofia havde lært dem at kende i en lokal ungdomsklub.  

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden