Tirsdag, 3. oktober 2017 - af Juliane Olsen

Özlem Cekic: Det er fantastisk at se børnene blive større

Özlem Cekic

Özlem Cekic

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Folketingspolitikeren Özlem Cekic nyder, at hun befinder sig i en alder, hvor hun kan se sine børn udvikle sig til voksne mennesker.

Den 41-årige folketingspolitiker Özlem Cekic føler, at hun er blevet klogere med alderen, og at der er kommet en ro til, som klæder hende.

Hun fik sit første barn, sønnen Furkan, som 22-årig, og i dag glæder hun sig over at kunne opleve sine tre børn blive voksne.

- Jeg kan langt flere ting med dem nu, og jeg kan også have voksne samtaler med dem, siger Özlem Cekic til BILLED-BLADET.

Kvalitet prioriteres over kvantitet

Indeni føler hun sig da også yngre, men hun oplever, at alderen gør, at hun ikke længere bliver så chokeret over noget nyt.

Politikeren understreger, at det er erfaringen, der gør dette, og så bliver kvalitet også sat over kvantitet.

Derfor vil Özlem Cekic også langt hellere sidde til middag med vennerne i dag end at være i byen med dem.

Unge Özlem Cekic var aldrig tilfreds

- Den unge Özlem var aldrig tilfreds. Hun ville grundlæggende altid videre, og var hun på forsiden, var hun skuffet over, at hun ikke også kom i TV, siger politikeren.

I dag er Özlem Cekic blevet mere realistisk i forhold til, hvad hun skal bruge sin tid på, og hun er mere optaget af nuet.

I årene, der kommer, drømmer hun først og fremmest om sundhed for sig selv og sine børn, for de fleste af hendes ønsker er allerede opfyldt.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden