Torsdag, 6. august 2015 — af af Henrik Salling

Pia Allerslev rasende efter indbrud

Pia Allerslev har haft tyve på spil hjemme i privaten.
Pia Allerslev har haft tyve på spil hjemme i privaten.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den tidligere Vild med dans-deltager, Københavns børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev, blev natten til torsdag udsat for indbrud.

Der ventede Københavns børne- og ungdomsborgmester et frustrerende syn, da hun i morges åbnede lågen til familiens skur.

I løbet af natten havde indbrudstyve været på spil og havde i de mørke timer fjernet Pias to elskede cykler, hvoraf den ene blandt andet har taget turen til Paris i en god sags tjeneste.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Pia Allerslev fik stjålet cykler

- Jeg er rasende. Engang i nat har en indbrudstyv gået ned af vores lange indkørsel, forbi vores carport - med bilen stående derinde - lukket havelågen op, gået ind i vores have, forsigtigt flyttet ungernes cykler og to plastikkælke, lukket ét - og kun ét skur op, for derefter at fjerne min Rynkeby-racer og min Træd til/Kræftens Bekæmpelses-racer, skriver Pia Allerslev på Facebook, som BILLED-BLADET har fået lov at citere fra.

Dansede med Michael Olesen

- Er lige dele vred, frustreret, intimideret og ked af det, fortæller Pia, som ved hjælp af Facebook håber snart at blive genforenet med sine to jernheste.

Pia Allerslev deltog i Vild med dans i 2011, hvor hun dansede med Michael Olsen, men røg ud efter en omgang samba.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden