Pia Kjærsgaard: Helt pjattet med Jim Lyngvild

Pia Kjærsgaard og Jim Lyngvild

Pia Kjærsgaard og Jim Lyngvild

Foto: Thomas Laursen
Den skarpe politiker nyder godt af kendisvenskab, og scorer beundrende blikke på Borgen.

Selvom man er politiker, behøver hele livet ikke at være dedikeret til politik. Det har Pia Kjærsgaard i hvert fald erfaret, og hun har fået sig et godt venskab uden for hendes politiske kredse.

Jim Lyngvild og Pia Kjærsgaard har stiftet bekendtskab med hinanden efter at have mødtes til en masse premierer, og selvom Pia er dobbelt så gammel som Jim (Jim, 31, og Pia, 63, red.), klikkede de med det samme.

Pia har altid beundret Jims ærlige og kontante måde at kommentere danske kendissers beklædning på, og i et interview med kvindemagasinet Q falder det tydeligt igennem, at de har meget til fælles.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Et venskab for livet, der skaber misundelige blikke og kommentarer på Christiansborg. I interviewet bliver der nemlig spurgt, om vennerne praler med hinanden.

- Ja, det gør jeg, svarer Pia. Samtlige sekretærer på Christiansborg var helt oppe på stolene, da de hørte, at jeg skulle ind og lave interview med Jim, og de sagde alle sammen med smigrende stemmer, "gider du ikke nok hilse". Der var stor ståhej og misundelse. Så jeg er stolt af at kende Jim, og jeg er hel pjattet med ham, fortæller hun til Q.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden