Mandag, 29. februar 2016 — af af Juliane Olsen

Politiker Nicolai Wammen friede i rådhustårnet i Aarhus

Nicolai Wammen
Politisk ordfører Nicolai Wammen tog selvfølgelig en selfie straks efter hans smukke kæreste havde takket ja til hans frieri.
Foto: Privat
Den tidligere forsvarsminister Nicolai Wammen havde et stort spørgsmål, han ville stille sin kæreste, og det skete i tårnet på Aarhus Rådhus.

Den 45-årige politiker Nicolai Wammen (S) har fundet kærligheden i kommunikationsmedarbejder Karen Lund, og derfor havde han for to uger siden et meget vigtigt spørgsmål til hende.
 
Den tidligere forsvarsminister  valgte at stille det 60 meter over jorden i tårnet på Aarhus Rådhus, og det blev et ja ifølge stiften.dk.
 
- Jeg havde lagt en lille plan på forhånd og taget rådhusvagterne i ed, så vi kunne komme op i tårnet, siger Nicolai Wammen til avisen.
 
LÆS MERE: Pia Allerslev er flyttet fra sin mand
 

Brylluppet bliver i Aarhus
Brylluppet skal finde sted i Aarhus Domkirke i pinsen til trods for, at parret nu er bosat i København.
 
Begge er de fra Jylland med henholdsvis Aarhus og Aalborg som hjembyer, og Nicolai har igennem seks år været borgmester i den jyske hovedstad.
 
Nicolai Wammen og Karen Lund har dannet par i tre år, og hun er da også den store årsag til, at han nu er bosat i hovedstaden.
 
Nicolai Wammen har søn
Politikeren har desuden sin daglige gang på Christiansborg i rollen som politisk ordfører for sit parti.
 
Nicolai Wammen har den fireårige søn Carl med den grønlandske partifælle Julie Rademacher, som han dog aldrig officielt har dannet par med.
 
Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden