Mandag, 28. april 2014 - af Hanne Rask

Poul Nyrup Rasmussen: Jeg taler stadig med min datter

Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Den tidligere statsminister fortæller i aften i DR-programmet ”Sådan er det skøre sind”, hvor smertefuldt det var for ham at miste sin datter.

-Tiden læger ikke alle sår, og slet ikke når man har mistet sin allerkæreste, siger tidligere statsminister, Poul Nyrup Rasmussen.

I DR-programmet ”Sådan er det skøre sind”, fortæller han og en lang række andre kendte, hvordan det er at have angst eller depressioner eller at være pårørende til nogen, der har. Poul Nyrups datter, Signe, tog sit eget liv i 1993, da hun var 24 år gammel.

-I det øjeblik man får meddelelsen, er det som at blive kastet ud på det dybeste og mørkeste hav, der findes. Man føler en desperation, angst og smerte, som man skal lede efter ordene for at kunne beskrive, siger den tidligere statsminister, der stadig fører samtaler med sin datter.

Det fortæller han i programmet, der sendes på DR 1 i aften. Her medvirker også sangerinden og forretningskvinden Saseline Sørensen, hvis bror tog sit eget liv, og politikeren Özlem Cekic, hvis bror forsøgte selvmord.

I tidligere programmer har blandt andre eks-cykelrytteren Jesper Skibby, instruktøren Jørgen Leth, skuespilleren Flemming Enevold, kokken Søren Gericke, frisøren Dennis Knudsen og mange andre fortalt deres historie. Sidste program sendes på DR 1 på mandag. Men frem til den 21. maj kan programmerne ses på dr.dk.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden