Poul Nyrup Rasmussen og familien i sorg ved Lones båre

Lone Dybkjær bisættes

Lone Dybkjær bisættes

Foto: Hanne Juul
Det blev en meget smuk afsked med Lone Dybkjær i Holmens Kirke.

Med tårer og sorg i blikket tog Poul Nyrup Rasmussen, 77 år, en sidste afsked med sin elskede Lone Dybkjær, som gik bort den 20. juli efter længere tids kræftsygdom i en alder af 80 år.

Smuk afsked med Lone Dybkjær

Efter en smuk bisættelseshøjtidelighed i Holmens Kirke med salmesang og bevægende prædiken, førtes Lone Dybkjærs båre højtideligt ud af kirken og til den ventende rustvogn.

Poul Nyrup i sorg ved båren

Ved båren kunne tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen sammen med bl.a. Lones datter Mette, sige et sidste dybfølt farvel til et menneske, der var højt elsket af så mange.

Hun elskede livet

- Lone elskede livet og holdt tappert ud til det sidste. At hun nåede at fejre sin 80-års fødselsdag var et lille mirakel, sagde Poul Nyrup Rasmussen i en skriftlig udtalelse til Ritzau umiddelbart efter Dybkjær var sovet stille ind.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

De lykkeligste øjeblikke

- Hun er og var min elskede, og jeg er så taknemmelig over det liv, vi sammen har haft. Med de store sorger men også de største og lykkeligste øjeblikke. For hende og jeg var kærligheden det største, lød det desuden fra Nyrup Rasmussen, som blev gift med Lone Dybkjær i 1994.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden