Ritt Bjerregaard afslører: Dét tænker jeg på, før jeg sover

Ritt Bjerregaard

Ritt Bjerregaard

Foto: Hanne Juul
Ritt Bjerregaard fortæller i ny bog, hvordan hun sørger for at rydde opgaver og bekymringer af vejen, inden hun lægger sig til at sove.

Ritt Bjerregaard, 78 år, røber i ny bog, hvordan hun sikrer sig selv en god nattesøvn. 

- Det er meget sjældent, at jeg ikke kan sove, men når det sker, så ligger jeg og tæller, indtil jeg falder i søvn, fortæller hun i bogen "Det vi tænker på inden vi falder i søvn". 

Uhelbredelig kræft giver ikke søvnløshed

Den er skrevet af forfatteren, Rasmus Barud Thomsen, som har spurgt 26 kendte danskere om deres søvnvaner. Herunder altså Ritt Bjerregaard, som med sin uhelbredelige kræftsygdom nok kunne formodes at have søvnløse nætter. Men nej. 

- Jeg tænker aldrig på bekymringer eller frygtelige ting, for jeg vil aldrig lægge mig til at sove, hvis jeg havde sådan nogle tanker buldrende i hovedet.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- I stedet står jeg op og for ordnet de ting, der bekymrer mig, og i de perioder, hvor jeg har meget at se til, har jeg altid en blok liggende ved siden af sengen, som jeg skriver mine tanker og opgaver ned på. Det renser hovedet, inden jeg skal sove, siger Ritt Bjerregaard. 

Læs hvordan hun og en række andre kendte danskere tackler deres nattesøvn i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 19. september. 

BB 38, 2019
Foto: Aller Media

BB 38, 2019

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden