Rufus Gifford dybt rørt inden afrejsen til USA

Rufus Gifford, Stephen De Vincent og deres hund, Argos i haven bag ambassadørboligen.

Rufus Gifford, Stephen De Vincent og deres hund, Argos i haven bag ambassadørboligen.

Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Den tidligere amerikanske ambassadør i Danmark, Rufus Gifford, glæder sig allerede til at vende tilbage til København i en nær fremtid. Umiddelbart inden afrejsen til USA blev han dybt rørt.

Rufus Gifford har nydt hver en dag af sin tid som amerikansk ambassadør i Danmark, men nu er det kapitel af hans liv altså slut.

Den tidligere amerikanske ambassadør og og hans partner, Stephen DeVincent, samt deres hund Argos forlod forleden Danmark for at rejse hjem til Boston i USA. 

Helt særlig taxa-tur

På de sociale medier vinkede Rufus og hans lille familie farvel til alle deres mange danske venner med dette foto og denne hilsen:

Foto: Privat

- For 1275 dage siden tog mine to kammerater og jeg hul på vores danske eventyr. I dag er den rejse officielt ovre, og vi går om bord på vores fly til USA, lyder det fra Rufus på Instagram, hvor han også beskrev den særlige taxa-tur til Kastrup Lufthavn.

Rufus Gifford tæt på tårer

- Jeg måtte holde tårerne tilbage, da vores taxa-chauffør denne morgen sagde, at det er en trist dag for Danmark, fordi du rejser, og da  den security-ansatte i lufthavnen sagde: - Stil op til præsidentvalget, jeg stemmer på dig, forklarede Rufus Gifford, der også udtrykte stor taknemmelighed over mødet med alle de danskere, der har sagt, at de vil savne ham.

Venner med Mary og Frederik

- Jeg lover jer, at vi vil savne jer endnu mere. På gensyn Danmark, sluttede Gifford sin besked på Instagram.

I løbet af sine år i Danmark er Rufus Gifford virkelig blevet et kæmpe hit hos såvel høj som lav i det danske samfund. Blandt Rufus Giffords mange venner og fans er kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, som ved flere lejligheder har nydt at være i selskab med ambassadøren og Stephen DeVincent.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden