Simon Emil Ammitzbøll viser kæresten frem

Simon Emil Ammitzbøll

Simon Emil Ammitzbøll

Foto: Liberal Alliance
Danmarks økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll har fået en kvindelig kæreste, og han viste hende frem for første gang til en filmpremiere.

Det er lidt af en kærlighedshistorie, der er overgået Liberal Alliances Simon Emil Ammitzbøll. Han har fundet kærligheden igen, men denne gang er det en kvinde. 

Sidste år mistede Simon Emil Ammitzbøll sin mand gennem elleve år, Henning Olsen, til kræft, men nu har Amors pil igen ramt politikeren. I starten af juni kunne ministeren afsløre, at han er blevet kæreste med Kristine Bille.

- Vi er blevet modtaget med meget kærlighed. Jeg tror, at vi var forberedt på, at det ville vække opmærksomhed, fortalte Simon Emil Ammitzbøll til BILLED-BLADET, da han og kæresten viste sig i offentligheden for første gang til premieren på "Spiderman: Homecoming". 

Simon Emil Ammitzbøll, Kristine Bille
Foto: Martin Høien

Simon Emil Ammitzbøll, Kristine Bille

Ingen kommentarer til fremtiden

Kristine Bille er landssekretær i Europabevægelsen og viser dermed stor interesse for politik, præcis som 39-årige Simon Emil Ammitzbøll selv. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Yderligere kommentarer til kæresteparrets fremtid har de nyforelskede ikke - kun at de skal på ferie til Frankrig sammen i løbet af sommeren. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden