SKØNNE BILLEDER: Lykkelig Pia Kjærsgaard viet til sit livs kærlighed

Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
Det var en meget følelsesladet ceremoni, da Pia Kjærsgaard og hendes mand Henrik blev viet igen i anledning af deres guldbryllup.

Pia Kjærsgaard og Henrik Thorup fejrede deres guldbrullup fra morgenstunden, men det var vielsen i Hellerup Kirke, som var dagens absolutte højdepunkt.

Præsten Kathrine Lilleør viede guldbrudeparret ved en vidunderlig og meget følelsesladet ceremoni. Lilleør talte blandt andet - med bibelen i hånden - om Pia og Henriks helt særlige kærlighed, der så dagens lys helt tilbage til skoletiden.

Dengang så en 14-årig Henrik sin Pia, 13, løbe rundt i skolegården, og så var han solgt. I kirken var dagens hovedpersoner i selskab med nære venner, men for dem betød det først og fremmest noget at have deres to børn og fire børnebørn omkring sig.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Fra kirke videre til festmiddag

Efter den smukke ceremoni takkede parret deres venner for, at de var med til at gøre vielsen til en dejlig oplevelse, og så stillede de op til billeder for de fremmødte fotografer.

Pia Kjærsgaard så forrygende ud i en Lasse Spangenberg-kjole - smilende og lykkelig. Henrik så også mere end almindelig tilfreds ud, da hans hjertes udkårne gav ham et stort kys.

LÆS OGSÅ: Pia Kjærsgaard og Henrik Thorup fejrede guldbryllup fra morgenstunden

Fra Hellerup Kirke kørte guldbrudeparret og hele selskabet videre til kæmpe fest nord for København.

Læs meget mere om den skønne og følelsesladede dag i BILLED-BLADET, der udkommer i uge 23.

Indtil da kan I nyde billederne af det stadig forelskede par gennem årene i galleriet herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden