Søndag, 20. september 2020 — af John Lautrup

Søren Gade: Sådan er det at være morfar

Søren Gade
Søren Gade
Foto: Hanne Juul
Søren Gade, 57 år, blev morfar for første gang i december, og han nyder i fulde drag at være sammen med lille Sophia.

Søren Gade, 57 år, er blevet morfar, hvilket den populære Venstre-politiker oplever som ren og skær optur.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg elsker små børn. Jeg har også sagt til Ida, at når hun er klar til det, vil jeg gerne have Sophia en weekend i hver måned. Men så skal det også være min weekend. Forældrene skal ikke blande sig. Det er nok det, der bliver sværest for Ida. Men som jeg sagde til hende: “Jeg har jo opdraget to piger, der ikke er faldet helt ved siden af pladen, så mon ikke også jeg kan styre dit barn en enkelt weekend. Det tror jeg godt, jeg kan”. Jeg har sort bælte i piger, så det er meget godt, at jeg starter med et pige-barnebarn. Det har jeg lidt forstand på, smiler Søren Gade.

Søren Gade
Søren Gade med Sophia.
Foto: Privat

Hans kone, Helle, døde af kræft i 2008, hvorefter han var alene med døtrene, Mette og Ida, som dengang var 16 og 18 år. Mette er i dag revisor og skal næste år giftes med en fagfælle. Ida er advokat, gift med en kollega og altså mor til Sophia. 

–  At blive morfar er en kæmpeglæde. Så det trækker selvfølgelig også i at komme forbi Sjælland og måske bo der. At se sådan et lille væsen vågne er jo alle pengene værd. Det har givet en ny dimension i livet, siger Søren Gade. 

BILLED-BLADET har besøgt ham i hans sommerhus i Vedersø. Læs stort interview i bladet, der udkom torsdag den 17. september. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden