Lørdag, 26. september 2020 - af John Lautrup

Søren Pape: Måske forlader jeg politik

Søren Pape

Søren Pape

Foto: Hanne Juul
Søren Pape er opmærksom på, at hans forlovede; Josue Medina Vazquez, ofrer sig for deres kærlighed. En dag kan det blive omvendt.

Søren Pape, 48-årig partiformand for Det Konservative Folkeparti, vil ikke afvise, at han en dag vinker farvel til Christiansborg og dansk politik. Den udløsende faktor vil i givet fald være hans forlovede, Josue Medina Vazquez, fra Den Dominikanske Republik. 

- Det er jo Josue, der ofrer sig nu. Der er ting, der ville være nemmere for ham, hvis han boede et andet sted. Han har også i sit hjemland fået nogle jobtilbud, som er meget attraktive, men hvor han har valgt at sige, at hvis vi skal være sammen, så kan han jo ikke bo 11 måneder i et andet land. Så bliver det svært. Han har valgt at være her, fordi jeg er her og har det hverv, jeg nu engang har, siger Søren Pape og tilføjer så:

- Måske kommer der en dag, hvor det er mig, der skal et andet sted hen. Det er ikke aktuelt nu, men det er ikke sådan, at jeg har en drøm om at blive pensioneret fra politik. Jeg var jo på arbejdsmarkedet i 20 år, inden jeg blev politiker på fuld tid. Nu må vi se. Man skal ikke lave for meget karriereplanlægning i min branche. Og der kan komme en dag, hvor man tænker, at nu er det Josue, der skal prøve nogle ting. Men lige nu er jeg 200 procent dedikeret til Det Konservative Folkeparti.

BILLED-BLADET har besøgt Søren Pape i hans og Josue Medina Vazquez' smukke lejlighed i Viborg. Læs stort interview i bladet, som kan købes fra torsdag den 24. september. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden