Søren Pape: Se hans nye bedste ven

Søren Pape og Maggie

Søren Pape og Maggie

Foto: René Schütze
Søren Pape har efter mange års pause igen anskaffet sig en hund og opkaldt den efter Margaret Thatcher.

Søren Pape har savnet at komme hjem til menneskets bedste ven. Den 49-årige formand for Det Konservative Folkeparti havde indtil for ti år siden altid haft hund. Og nu har han det så igen. Bomuldshunden, Maggie, har fuldstændig smeltet hans hjerte. 

- Det er dejligt at have en hund, der altid er glad for at se én, når man kommer hjem. Den er tro som guld. Jeg har simpelthen savnet at have hund, forklarer Søren Pape. 

Søren Pape og Maggie er ved at lære hinanden at kende
Foto: René Schütze

Søren Pape og Maggie er ved at lære hinanden at kende

Maggie er en bichon havanais og opkaldt efter den nu afdøde tidligere britiske premierminister og konservative partileder, Margaret Thatcher. 

- Det hed min forrige hund også, smiler Søren Pape. 

Han er adoptivbarn og har i princippet haft hund, siden han tre måneder gammel blev hentet hjem fra København til gården ved Viborg af sine forældre. 

- De har fortalt mig, at vores hund "Bamse" lagde sig ved siden af min barnevogn og ikke veg en tomme fra min side, indtil han døde flere år senere, siger Søren Pape. 

Tager ham med på arbejde

Som travl partiformand skulle man ikke tro, at han umiddelbart har tid og overskud til at have hund. 

- Men jeg kan sagtens tage den med rundt, også på Christiansborg. Det giver en hyggelig stemning. Og jeg er jo ikke den eneste i husstanden, så det kan vi organisere os ud af, siger Søren Pape, som bor sammen med sin forlovede, Josue Medina Vazquez. 

Spar op til 890 kr. med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Se flere billeder fra Søren Papes bolig i galleriet herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden