26. dec. 2012
Af af Malan Joensen

Søren Pind: Bilist kørte ind i mig

Søren Pind
Søren Pind
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Venstre-politikeren Søren Pind har anmeldt en, i hans øjne, bevidst påkørsel

Søren Pind (V) havde tilsyneladende ikke den mest fredelige første juledag, skriver BT.

Avisen kan fortælle, at politikeren på sin Facebook-profil har beskrevet en påkørsel, der i hans øjne ikke var et hændeligt uheld.

Klokken 19 skulle en mørk Opel efter sigende bevidst have ramt Søren Pinds bil, og den centrale vagtleder ved Københavns Politi Henrik Olesen bekræfter over for avisen, at politikeren har indgivet en anmeldelse om, at en person har bakket ind i hans bil.

Henrik Olesen understreger dog, at det indtil videre kun er politikerens påstand, at påkørslen skulle have været en bevidst handling.

Det er ikke lykkedes BT at få en kommentar fra Søren Pind selv eller at få at vide, hvor slemt bilen er skadet efter påkørslen, men politikeren har på sin Facebook-profil denne besked til bilisten bag påkørslen:

- Hyg dig med politiet, flugtkørsel og bevidst påkørsel af politiker skal nok gå godt i retten. Som politimanden sagde, da jeg både havde vidne og nummerplade: "fedt". Ja. Skønt julen er hjerternes tid. Og ja, jeg er ok. Men rasende. Han så, hvem det var, og bakkede så lukt ind i mig. Grrrr. Som John McClane ville have sagt "ypka etc...",

Søren Pind oplyser også på Facebook, at politiet har fundet bilisten, som kørte i en bil, der ikke er meldt stjålet.

Henrik Olesen ønsker ikke at oplyse overfor BT, om ordensmagten har haft fat i den pågældende bilist.

Læs mere om: