Mandag, 27. juni 2022 — af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Uffe Ellemann-Jensen fik det sidste ord: Én ting var han ked af

Uffe Ellemann-Jensen 
Uffe Ellemann-Jensen
Foto: Jesper Sunesen
Uffe Ellemann-Jensen fortalte i helt unikt interview om én ting i sit liv, han var ked af.

Søndag aften kunne man opleve Uffe Ellemann-Jensen i TV 2-programmet ”Det sidste ord”, der blev optaget inden hans død.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I det helt unikke interview ses den tidligere minister i samtale med Mikael Bertelsen, og præmissen er, at interviewet først må sendes, når Uffe Ellemann-Jensen ikke lever mere.

Uffe Ellemann-Jensen og Mikael Bertelsen
Foto: Klaus Vedfelt/TV 2

I interview fortalte Uffe Ellemann-Jensen både om sit arbejdsliv og om sit privatliv – og kom bl.a. ind på kærligheden til familien.

Og også sine tanker omkring, at livet som politiker havde haft store omkostninger for hans familieliv og især for hans fire børn.

Uffe Ellemann-Jensen var ikke meget for at bruge ordet ”fortryder” i interviewet, fordi ”så ville det jo betyde, at jeg helt skulle have ladet være”, men han fortalte, at han var ked af det og ærgrede sig over det samvær med sine børn, som han gennem årene var gået glip af.

- Det evigtnagende dårlige samvittighed over, at ”suk, nu har jeg ikke været hjemme i en hel uge, og suk, nu skal jeg af sted til det møde langt pokker i vold i stedet for at tage hjem” – man tænker på det i situationen. Jeg føler tabet, omkostningen – selvfølgelig gør jeg det, fortalte en tydeligt berørt Uffe Ellemann-Jensen til Mikael Bertelsen.

”Det sidste ord” med Uffe Ellemann-Jensen kan ses eller gense på TV 2 PLAY.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden