Ulf Pilgaard udfordrer unge til digital tvekamp i ny quiz

Ulf Pilgaard

Ulf Pilgaard

Foto: Birger Storm
Ulf Pilgaard er med i kampagne, som skal få unge til at tilmelde sig Digital Post. Det er de nemlig dårligere til end de ældre.

Ulf Pilgaard udfordrer unge i alderen 15-24 år til digital tvekamp. Det sker i en kampagne for at få dem til at tilmelde sig Digital Post, som er obligatorisk fra den 1. november.

Undersøgelser fra Digitaliseringsstyrelsen viser, at tilmeldingen til Digital Post blandt de 15-24-årige er særligt lav og sjovt nok langt lavere end blandt de 65-74-årige.

Derfor har Digitaliseringsstyrelsen lanceret en digital indsats for at formidle netop det. Det sker med en digital quiz, der hedder ”Er du mere digital end en 65-årig?”.

I quizzen får danske unge verbale tæsk af blandt andre Ulf Pilgaard, Uffe Ellemann-Jensen og Mimi Jakobsen, når de tester deres digitale vaner.

I quizzen venter der en svada, hvis brugeren ikke er med på Digital Post-beatet.

Ulf Pilgaard kvitterer for eksempel med: ”Du er ikke tilmeldt Digital Post? Du troede vist, at du var en ørkenens juvel. Men næ nej. Du må se dig overhalet inden om af et vid og en flid, som du kunne lade dig inspirere af. Det her er ikke kampen om den røde ko, men kampen om at komme ind i kampen”.

Testen kan tages lige her www.erdumeredigital.dk/. Og den kan selvfølgelig tages uanset alder og er helt sikkert også sjov for danskere, der har passeret de 24 år, men gerne vil dyste mod Ulf, Uffe eller Mimi i digitale vaner.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden