2. jan. 2019
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Elegante ministre ankom til nytårskur hos dronningen

Der var stil over de kvindelige ministre, som ankom til nytårskur og -taffel på Amalienborg. Her kan du nyde et par højdepunkter med de smukke ministre på den røde løber ved Christian VII’s Palæ.

Der var stil over kronprinsparret, prins Joachim og prinsesse Marie samt dronning Margrethe, da de ankom til nytårskur og –taffel på Amalienborg. De kongelige var dog ikke de eneste, som strålede på den store aften i Christian VII’s Palæ. Også de mange ministre, der var på gæstelisten, var klædt fint på til fest.

Kvindelige ministre var elegante

Særligt de kvindelige ministre var en fornøjelse at se i deres smukke rober. Sophie Løhde, Inger Støjberg, Mette Bock og Thyra Frank så alle fine ud ved ankomsten til årets første store royale fest.

Også Ellen Trane Nørby, Ulla Tørnæs og Mai Mercado gjorde en god figur. Her kan du nyde et par højdepunkter med de smukke ministre på den røde løber ved Christian VII’s Palæ.

BILLED-BLADET bringer billederne

Glæd jer til BILLED-BLADET torsdag den 3. januar. Årets første udgave af bladet byder på en fornem reportage med masser af billeder af de flotte kjoler og smykker fra den festlige begivenhed på Amalienborg.

Vi har desuden en skøn reportage fra dronningens private nytårsfest.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb01-forsider_0.jpg
BILLED-BLADET nr. 1, 2019
Grafik: Billed-Bladet

Læs mere om: