23. nov. 2011
Af af Jan Bergman

Villy Søvndal hemmeligt gift

Villy Søvndal
Villy Søvndal
Foto: AOP
- Vi er begge to meget glade, fortæller Villy Søvndal om ægteskabet med Heidi Perto.

Danmarks 59-årige udenrigsminister Villy Søvndal er blevet gift i al hemmelighed med sin 18 år yngre kæreste, Heidi Perto. Det skriver Se og Hør på deres hjemmeside.

- Vi er begge to meget glade, siger Villy Søvndal og tilføjer glad:

- Vi har kendt hinanden et stykke tid, og mente begge, at det var det rigtige tidspunkt at blive gift.

I et interview med B.T. tidligere på året fortalte Villy Søvndal om forskellen på at være forelsket som ung og så at blive det igen som 59-årig:

- Nej, det er noget andet. Men grundlæggende er fortryllelsen af hinanden den samme. Glæden ved at være to og lave alt det sjove sammen, som man interesserer sig for. Det er en fantastisk dejlig fornemmelse, sagde Villy Søvndal dengang om sin 18 år yngre kæreste Heidi Perto.

Vielsen fandt sted lørdag den 12. november hjemme i Villys egen stue i huset i Bjert i Sydjylland. Det var en intim vielse, hvor kun familien og en lille kreds af de nærmeste venner var til stede, skriver Se og Hør på deres hjemmeside.

Villy Søvndal har to gange tidligere været gift med Laila Rifbjerg. De blev dog skilt i 2010. Sammen har de tre børn. Heidi Perto har en datter på syv år, og begge flyttede i sommer ind i huset hos Villy Søvndal.

Læs mere om: