Preben Elkjær i hopla under talkshow

Preben Elkjær og Nato-generalsekretær Anders Fogh Rasmussen

Preben Elkjær og Nato-generalsekretær Anders Fogh Rasmussen

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Preben Elkjær har altid været god for en fuldtræffer, både på og uden for banen.

1980'ernes fodboldstar holder bestemt heller ikke tilbage med dynamitten i Meyerheims talkshow, der sendes på TV 2 Charlie i denne uge. NATOs generalsekretær, Anders Fogh Rasmussen, fru Anne-Mette samt stand-up-
komikeren Mette Lisby er indbudt som gæster. Men det er Preben Elkjærs lynhurtige bemærkninger, der fyrer op under udsendelsen.

- Jeg fejrede for nylig min kone Nicoles fødselsdag med en tur på The Ivy - restauranten i Los Angeles, hvor alle de store Hollywood-stjerner sædvanligvis kommer. Alle sad og gloede, hver gang døren gik op, men efter nogen tid måtte jeg konstatere, at jeg altså nok var den mest kendte derinde. Det sagde jeg så - ydmygt - til selskabet, der grinte lettere overbærende. Lige indtil der pludselig stod en mexicansk tjener og spurgte, om jeg da ikke var ham "senor Elkjiar from Dinamarca".

Preben Elkjærs målrige bedrifter under VM i Mexico i 1986 er ikke noget, de lige glemmer i Sydamerika. Ligesom Elkjær heller ikke glemmer sit møde med Gitte Nielsen, som pludselig en dag stod og ventede under fodboldtribunen i Verona i Italien, hvor Elkjær spillede fodbold.

- Gitte skulle ud og give bolden op, men ville lige hilse på først. Hun var iført en meget lille T-shirt og hotpants, og i stedet for at tage den korte vej ud af banen, løb hun hele vejen rundt om den i sin sparsomme påklædning. Da havde alle meget svært ved at koncentrere sig om fodbold - alle bortset fra mig, selvfølgelig, siger Preben Elkjær.

Anders Fogh Rasmussen, der er med i programmet sammen med Anne-Mette, klukker af landsholdsheltens historier. Men Mette Lisby får midlertidigt lukket munden på Elkjær med en historie om, hvorledes hans kone Nicole var parat til at sælge ham.

- Jeg havde læst, at Brian Laudrup netop var blevet solgt til en udenlandsk klub for 30 millioner og spurgte ud i luften under et stand-up-show, hvad Elkjær så mon ville koste? En stemme nede fra salen svarede prompte.

- Du kan få ham for 15 millioner. Det var Nicole...

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden