13. apr. 2017
Af Ulrik Ulriksen

Preben Kristensen og Søren Hedegaard: Vores Pluto har fået fred

Søren Hedegaard, Preben Kristensen, Pluto
Søren Hedegaard og Preben Kristensen havde Pluto med i TV-studiet til "Her er dit liv" i 2014.
Foto: Birger Storm
Skuespilleren Preben Kristensen og hans partner Søren Hedegaard har mistet deres elskede hund Pluto, som de havde med sig overalt.

Skuespileren Preben Kristensen og Søren Hedegaard, der er frisør og makeup-artist for blandt andre kronprinsesse Mary, har mistet deres elskede hund Pluto. Den dejlige gravhund, som døde i tirsdags, blev 12 år gammel.

I et opslag på Instagram tager Preben Kristensen og Søren Hedegaard afsked med deres firbenede familiemedlem på følgende måde: "PLUTO 2005-2017 Vores elskede, loyale, kærlige og kloge hundemand har fået fred".

Pluto var med i TV-studiet

Preben Kristensen og Søren Hedegaard har i alle årene haft Pluto ved deres side så meget som muligt, og for et par år siden var parrets logrende ven med i TV-studiet, da Preben var hovedperson i DRs "Her er dit liv".

Det var rørende at se trekløveret sammen i sofaen hos DR-værten Mads Steffensen.

Fik drop på dyrehospitalet

Pluto har haft et skønt hundeliv sammen med Preben og Søren, selv om der har været en smule drama undervejs.

LÆS MERE: Søren Hedegaard fortæller om karrieren og kærligheden

I 2013 blev den lille fyr pludselig meget dårlig og måtte på dyrehospitalet. Sommervarmen tog hårdt på gravhunden, som ikke fik drukket nok vand og derfor blev dehydreret. Kristensen og Hedegaard skrev dengang på de sociale medier, at ”lille Pluto blev dehydreret og måtte overnatte med drop på dyrehospitalet”.

Efter et kort hospitalsophold blev Pluto, som også lystrede kælenavnet ”Fu-Fu”, dog udskrevet. Derefter nød han et godt hundeliv indtil i tirsdags, da han lukkede sine mørke øjne for sidste gang.

Læs mere om: