Onsdag, 9. december 2015 — af Henrik Salling

Prinsesse Benedikte begejstret for dansk design

Prinsesse Benedikte.
Prinsesse Benedikte.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
- Det er absolut anderledes, end jeg selv bor, fortalte prinsesse Benedikte, da hun klippede snoren til et nyt udstillingslokale for dansk design.

Der var åbenlys begejstring hos prinsesse Benedikte, da hun klippede snoren til et helt nyt udstillingslokale, beliggende på Holmen i Købehavn.

Her sejlede tidligere danske krigsskibe rundt i kanalerne. Nu er området i gang med at udvikle sig til et kreativt område, og det er også i dette område, at arkitektskolen er beliggende.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sådan bor jeg ikke selv

- Jeg synes, det er meget flot og morsomt, at man både kan røre og sidde. Det virker meget informativt. Det er absolut anderledes, end jeg selv bor, men det gør nu ikke noget at se andre måder at indrette sig på, sagde prinsesse Benedikte, som i den grad fik lejlighed til at både se og røre … og sidde i de forskellige møbler, som danske virksomheder udstiller i det, der nu fremover kaldes Design Werck.

VIDEO: Prinsesse Marie bjergtaget af Georg Jensen-udstilling

Design Werck viser design fra små danske designvirksomheder og det er meningen, at man i fremtiden vil arrangerer ture til stedet, så turister, som ikke lige kommer forbi af sig selv, får lejlighed til at stifte bekendtskab med godt dansk design.

Se billederne: De kongeliges brocher

GALLERI: Kongelige brocher (Foto: ALLER MEDIA)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden