Benedicte Balling har fået konstateret brystkræft

Benedicte Balling.

Benedicte Balling.

Arkivfoto: Lars H. Laursen
Radioværten Benedicte Balling skriver på sin Facebook-profil, at hun er startet i behandling.

Den 41-årige NOVA FM-radiovært Benedicte Balling har mandag offentliggjort på sin Facebook-profil, at hun har fået konstateret brystkræft.

Det er ensbetydende med, at den tidligere ”Varm på is”-deltager kommer til at holde nogle pauser fra radiostudiet.

Benedicte Balling: Meget rørt over de mange søde beskeder

- Jeg har tænkt længe over,  om jeg havde lyst til at skrive det her på min væg, men da det ikke er noget, jeg alligevel kan eller vil holde hemmeligt, synes jeg det faktisk er nemmere at forklare,  hvorfor jeg er lidt on/ off på radioen. For en lille måned siden fik jeg konstateret brystkræft. Et kæmpe chok for mig og min familie og noget, jeg hver dag bearbejder i min hjerne og krop. Jeg er startet i behandling og glæder mig, til at det er vel overstået. Har heldigvis verdens bedste familie, venner og kollegaer, som støtter os hver dag. Tusind tak, skriver Benedicte Balling i opdateringen på sin Facebook-profil, som BILLED-BLADET har fået lov at gengive.
 

Benedicte Balling begyndte som vært på ”Go’morgen Danmark” tilbage i 1996 og har altså efterhånden været i mediebranchen i 20 år. Hun er gift med Philip Krag-Juel-Vind-Frijs, og de blev i 2014 forældre til datteren Josephine.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden