Tirsdag, 18. februar 2014 - af Hanne Rask

Huxi Bach: Det må være så bizar en oplevelse

Huxi Bach.
Huxi Bach.
Foto: Alex Tran
Huxi Bach ville gerne have været første mand på månen.

Huxi betyder åndedræt på kinesisk og ind imellem kræver det da også, at den veltalende radio- og TV-vært, entertainer, klummeskribent og samfundskommentator har styr på netop det, når han nu gør sig her og der og alle vegne. I denne uge folder Huxi Bach sig ud i Søndagsavisen, hvor han svarer på spørgsmål om dette og hint.

Han fortæller blandt andet, at han måske er lidt selvovervurderende, har et vist behov for opmærksomhed, og skulle han have været noget andet, havde han gerne set sig selv som den første mand på Månen.

- Jeg ville gerne have været en af de første astronauter. Prøv at forestille dig at være den første, der går på Månen. Det må være så bizar en oplevelse. Det kunne jeg godt tænke mig at have prøvet. Det må være det vildeste at træde ud af blikdåsen og ned på Månen.

Fantastiske ture til Texas

En rejse til månen er det ikke blevet til for Huxi Bach, til gengæld har han rejst mange andre steder – på jorden.

- Jeg har nærmest været Jorden rundt et par gange. Jeg har haft nogle fantastiske ture til Texas i USA, som er et af de mest skøre steder i verden. Jeg har også siddet med benene dinglende ud af siden på en autocamper på min fødselsdag ved bredden af en sø en sommeraften på New Zealand. Jeg havde et glas vin i hånden, og pludselig kiggede jeg op og var omringet af noget, der lignede ænder. Måske havde jeg fået et glas vin for meget, men de stod der i en cirkel og bare kiggede ned. Måske ville de ønske tillykke, det skal jeg ikke kunne sige. Det var fantastisk, fortæller Huxi Bach.

Adspurgt om, hvad der er hans dårligste vane, svarer Huxi Bach:

- Jeg drikker lidt for meget kaffe. Det siger min tandlæge. Hun tror faktisk, at jeg ryger, for sådan ser mine tænder ud. Der sætter sig noget brunt på bagsiden af mine fortænder, siger hun.

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden