Torsdag, 15. oktober 2020 - af Helle Skram de Fries

Lotte Friis jubler: Endelig skal jeg giftes

Lotte Friis.
Lotte Friis.
Foto: Martin Høien
Den tidligere topsvømmer kan endelig holde bryllup med sit livs kærlighed.
Lørdag 17. oktober er der endelig bryllup for 32-årige Lotte Friis og hendes forlovede Christoffer Schnack Ringø.  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  Den oprindelige plan var, at brylluppet skulle stå 27. juni i Egebæksvang Kirke i Espergærde. Det blev forhindret af corona, men nu bliver der altså bryllup.

 

Kan endelig sige ja

- Nu bliver det endelig til noget, jubler en meget glad Lotte Friis. Hun ser frem til omsider at sige ja til sin Christoffer.  
Foto: Claus Fisker
  Covid-19 er desværre stadig en realitet, så der er naturligvis nogle begrænsninger.

 

Ikke plads til alle gæster

- Der er fint plads til 50 mennesker i det lokale, hvor vi skal spise, men vi har måtte afinvitere nogle gæster. - 10 har selv trukket sig, og så har vi måtte afinvitere 14, fortæller Lotte Friis til BILLED-BLADET. - Alle har taget det med forståelse. Det er brudeparret selvfølgelig kede af, men primært er de lykkelig for, at de nu endelig kan blive gift. - Der er selvfølgelig sørget for masser af håndsprit og portionsanrettet servering.

 

Kjolen ikke ændret

Kjolen, som Lasse Spangenberg har designet, er der ikke ændret på. - Og den er lang og med slør, kan Lotte Friis afsløre. - Jeg glæder mig SÅ meget, og håber vejret holder. På onsdag tager vi mod Sjælland.  

Sover hver for sig

Traditionen tro sover parret ikke sammen natten før brylluppet. - Vi sover hos hver vores forældre, forklarer den kommende brud. Lotte Friis, der er P4-radiovært, og hendes forlovede bor i Tranbjerg ved Aarhus.  
  - Vi er begge vokset op i Nordsjælland, hvor vores forældre stadig bor. - Derfor har vi valgt at holde vores bryllup der. Lotte Friis blev for alvor folkeligt kendt, da hun i 2009 deltiog i "Vild med dans" sammen med Mads Vad.  
Foto: Hanne Juul
  Parret fik en flot femteplads.   
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden