25. maj. 2020
Af Helle Skram de Fries

Lotte Friis jubler: Mit bryllup er reddet

Lotte Friis.
Lotte Friis.
Foto: Lars Laursen
32-årige Lotte Friis er glad og lettet over, alt er faldet på plads, så hun kan sige ja til sin Christoffer.
27. juni 2020 bliver ikke som planlagt Lotte Friis og Christoffer Schnack Ringøs bryllupsdag.
- Vi har udsat det til 17. oktober. Jeg havde drømt om et sommerbryllup, men vi er superglade for den her løsning, fortæller den tidlige topsvømmer, der nu er P4-radiovært.
https://imgix.billedbladet.dk/20180322_laa_p8a7200_1.jpg
Foto: Lars Aarø
- Bortset fra datoen bliver alt som planlagt. Kirken, festlokalet, brudekjolen, bryllupskagen, brudebuket, alting, lyder det fra en glad Lotte Friis. - Og ja, brudgommen bliver også den samme. Vi er ikke blevet mindre glade for hinanden, griner Lotte Friis.
https://imgix.billedbladet.dk/20200104_cfi01326_2_0.jpg
Foto: Claus Fisker
- Alle leverandører har været fantastiske og super forstående, så det er blevet muligt at flytte det hele. - Der er heller ingen af gæsterne, der har meldt, at de ikke kan den dag, så alt er godt.

Brudekjolen ændres

Lidt ændringer kommer det dog – udover temperaturerne. - Brudekjolen bliver nok ændret lidt, når det nu ikke bliver et sommerbryllup. - Den tager Lasse og jeg efter sommeren, fortæller Lotte Friis, der har sat designeren Lasse Spangenberg på opgaven.

Vokset op i Nordsjælland

Kirken er Egebæksvang Kirke i Espergærde, og festlokalet ligger i nærheden. - Vi er begge vokset op i Nordsjælland. Jeg i Blovstrød og Christoffer i Espergærde. - Og vores forældre bor også stadig i Nordsjælland, forklarer Lotte Friis. Lotte og hendes forlovede bor selv i Tranbjerg – en forstad til Aarhus.

Bryllup med traditioner

Brylluppet bliver efter alle traditionerne. - Ja, bestemt. Vi skal ikke sove sammen natten før, lyder det fra Lotte Friis. Og som traditionen byder skal hun på bryllupsdagen bære noget nyt, noget gammelt og noget blåt.

Et rigtigt krammebryllup

Parret kunnet have valgt at gennemføre deres bryllup denne sommer. - Men vi er krammemennesker, så vi vil hellere vente og håbe, det så kan blive et rigtigt krammebryllup.

Læs mere om: