Lørdag, 10. august 2013 — af af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Mads Vangsø: Derfor elsker jeg min kæreste

Mads Vangsø fortæller om kærligheden til konen Sanni Vangsø
Mads Vangsø og fru Sanni Vangsø.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Radioværten Mads Vangsø er faldet pladask for en stærk kvinde, og det har han nydt i fulde drag.

At mænd skulle være bange for stærke kvinder, gælder ikke for den 41-årige radiovært Mads Vangsø. Han har nemlig fået fingrene i en vaskeægte amazone i sin kæreste Sanni, og det sætter han i den grad pris på.

- Jeg er en af de drenge, der er helt vild med såkaldte stærke kvinder. Jeg har hørt mange mænd sige, at de vil have kvinder med power, men når de så får det, så fortryder de, for det kan de slet ikke styre. Nu har jeg levet sammen med en kvinde med power i ti år, og hold kæft, en stor mundfuld, men det er det, jeg skal have, siger Mads Vangsø i et interview med magasinet Liv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ:

Er blevet gennemskuet

Den sjove radiovært tvivler da heller ikke med at sige, at hans kæreste er et klart eksempel på, at kvinder også kan være sjove, og samtidig er hun den kvinde, som har betydet mest i hans liv.

- Jeg sætter så ualmindelig meget pris på hende. Hun kender mig så godt, hun har gennemskuet mig, og det er faktisk rart. Især fordi hun blev alligevel. Kendetegnende ved alle kvinderne i mit liv er, at de hurtigt har været meget favnende og kærlige, men så er de begyndt at stille krav – ad helvede til. Er det sådan, kvinder er?

Mads Vangsø og Sanni Wulff har sammen datteren Rigmor på seks år.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden