Monica Krog-Meyer får sit eget radioprogram

Monica Krog-Meyer

Monica Krog-Meyer

Foto: AOP
Radioværten kan efter 40 år i æteren omsider sætte sig bag mikrofonen i sit eget radioprogram "Monicas mødested".

Monica Krog-Meyer får for første gang sit eget radioprogram, når hun den 1. november går i æteren med det nye P5-program "Monicas mødested". Og det er den 64-årige radiovært glad for, efter at hun nu i 40 år har opbygget en stor fanskare ude ved radioapparaterne.

- Det er vist på tide, at jeg får mit eget program, så jeg var slet ikke i tvivl, da jeg fik tilbuddet, fortæller Monica Krog-Meyer i en pressemeddelelse fra DR.

Hun er i fuld gang med at finde ud af, hvad P5-lytterne skal fornøjes med lørdage og søndage mellem klokken 14.03 og 16.00, hvor programmerne bliver sendt.

- Jeg forestiller mig noget, jeg kalder klumme-radio. Mit program "Monicas Mødested" er dér, hvor lytterne kan møde mig, mine meninger og historier - men også møde andre lytteres meninger og historier, for jeg vil inddrage facebooksiden "Monicas Mødested DR P5" i programmet. Det vil nok komme bag på de fleste, hvor flittige P5-lyttere er på de sociale medier og på nettet i det hele taget, siger hun.

Monica Krog-Meyer er "first mover"

- På et eller andet tidspunkt er det slut med at høre radio på FM, og så vil al radio være på nettet og DAB. P5 er med til at vise vejen, og det vil jeg rigtig gerne være med til. Det er da at være en slags ”first mover” i min alder. Den gode musik fra dengang og nu er garanteret på P5, og nu får jeg mere plads til at fortælle om musikken, eftersom P5 er en musikkanal, siger hun.

I maj var det 40 år siden, Monica Krog-Meyer begyndte som studentermedhjælper i DR. Hun har været på P3 fra 1976-1996 og har også haft en periode med TV på DR 2 og radio på de kommercielle kanaler, Radio 2 og Radio Guld FM.

Monica Krog-Meyer vendte i 2002 tilbage til DR som eftermiddagsvært i P4 København.

P4’s lyttere kender Monica Krog-Meyer fra det populære lørdag formiddagsprogram "Mig og Monica", hvor hun er vært sammen med Dennis Johannesson. Det fortsætter som hidtil.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden