Monte Carlo-drengene skifter radio ud med TV

Peter Falktoft og Esben Bjerre.

Peter Falktoft og Esben Bjerre.

Foto: Jeppe Michael Jensen
Peter Falktoft og Esben Bjerre sendte fredag det populære P3-program for sidste gang, og nu venter andre arbejdsopgaver.

Græsplænen bag DR-byen på Amager var fredag eftermiddag fyldt med fans af P3’s ”Monte Carlo”. Under åben himmel sendte programmets værter Peter Falktoft og Esben Bjerre nemlig for sidste gang.

Det var en trist dag for de trofaste lyttere gennem to år, og ”Monte Carlo”-drengene var overvældede over, hvor mange der var mødt op for at sige farvel.

- Vi havde sendt invitationer ud til 190.000 mennesker på Facebook. Så mange er der naturligvis ikke her, men tak til alle jer, der er kommet, lød det fra en rørt Peter Falktoft, da ”Monte Carlo” gik i luften klokken 14.00.

Arbejde med Breinholt

Peter Falktoft og Esben Bjerre har tidligere sagt, at de vil blive hos DR, men ifølge Politiken oplyser TV-stationen nu, at de to værter både skal arbejde med TV på DR3, men også på produktionsselskabet Pineapple Entertainment, der er etableret af ”Natholdet”-vært Anders Breinholt og journalist Ricco Wichmann.

- Kære Peter Falktoft og Esben Bjerre, tillykke med ”Monte Carlo”. Go’ VM og barn, ses efter sommerferien. Vi glæder os - Pineapple Entertainment, skriver Anders Breinholt på Twitter.

TV 2-værten hentyder til, at 27-årige Esben Bjerre snart bliver far for første gang, og at 28-årige Peter Falktoft i næste uge skal til Brasilien for at lave VM-radioprogrammet ”Rio på P3”.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden