Lørdag, 23. juli 2011 — af af Hanne Rask

Peter Mygind & Co. spreder kærlighed på Amager

Peter Mygind, Keld Heick og Jesper Lohmann
Peter Mygind, Keld Heick og Jesper Lohmann
Foto: Birger Storm
Der er sommer og masser af kærlighed i luften og på krogen, når Peter Mygind inviterer til feriesjov på Amager Strand.

- Er I klar til noget kærlighed, råber Peter Mygind ud til publikum fra en lille scene ved Amager Strand i København. Kærlighed skal der nemlig være masser af til både deltagere, publikum og seere i hans musikalske show "Quiz og Kærlighed", der sendes på DR1 i denne måned. Pernille Højmark har taget turen hele vejen fra sit sommerhus i Nordsjælland for at være med. Keld Heick og Jesper Lohmann har taget en pause fra deres Four Jacks, og Trine Appel når at deltage, inden hun skal hente børn. Scenen er sat, og så bliver der ellers sendt god musik, god stemning og masser af kærlighed ud i sommervarmen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Halvnøgen sommer

- Om sommeren bliver man bare mere af det hele. Det må være noget med, at vi nordboere er pakket ind hele vinteren, og når så lyset og varmen kommer, og man løber halvnøgen rundt, jamen så ændrer man jo nærmest personlighed. Man bliver mere åben, rummelig, kærlig ... er Pernille Højmark og Trine Appel enige om, og de får opbakning af Jesper Lohmann, der dog først lige har skullet lære det ...

Bliver kærlig om sommeren

- Tidligere kunne jeg faktisk godt synes, det krævede sin mand at tage imod sommeren. Jeg har i mine yngre år været meget alvorsfuld, og der har sommeren godt kunnet virke lidt overvældende, når man ikke lige syntes, man var i humør til det lyse og lette. Men de sidste år er jeg blevet meget bedre til at glæde mig over, når solen kommer. Og jeg nyder virkelig at komme ud af vores lejlighed og op i vores sommerhus, hvor vi bader hver dag, og ungerne kan lege i haven. Man bliver mere kærlig om sommeren. Varm og kropslig .., smiler Jesper Lohmann, og sender bolden videre til Keld Heick, der dog ikke helt kan tilslutte sig kollegernes sommerlige lykkerus.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Tid med børnebørnene

- Vi får en stor, fælles have, og der er da ikke noget mere vidunderligt end et par børnebørn, der kommer ind og banker på og siger "God morgen, morfar". Det bliver fantastisk, jubler Keld Heick, hvis kærlighed til familien følges op af Peter Mygind, der elsker at være sammen med sin kone Lise og deres to drenge, Valdemar, 12 og Julius, 19.

- Det er simpelthen det mest meningsfulde, jeg kan foretage mig. Vi skal 14 dage til Grækenland her i sommer, og det bliver skønt, siger han, der ligesom Keld Heick også er glad for årstiderne, men elsker når forår og sommer melder deres ankomst.

Fantastiske oplevelser

- Vinteren kan virkelig noget med hygge, men det hele springer simpelthen ud i mig, når foråret kommer. Og når så studenterne også springer ud, og der er Roskilde Festival, jamen SÅ er det sommer, og jeg elsker det. Personligt tror jeg ikke, jeg bliver mere kærlig om sommeren, for jeg går faktisk meget op i altid at være det! Jeg tror virkelig på, at det gode, man sender ud, kommer godt tilbage. Det har virkelig givet mig nogle fantastiske oplevelser, når jeg har reageret positivt i en situation, hvor man måske kunne have forventet det modsatte.

- Det betyder ikke, jeg lægger låg på min vrede, men jeg læser situationen og overvejer hvilke kampe, jeg gider tage. Det er også vigtigt for mig i forhold til mine sønner. Jeg ved jo, de ser på, hvordan deres far tackler konflikter med deres mor eller folk i trafikken. Jeg lærer mine drenge at bruge den gode energi, hvor de kan. Jeg har været glad for at være så meget inde over i de her programmer, hvor jeg virkelig gerne vil sende noget kærlighed ud. Og hvornår har ordet kærlighed måske sidst indgået i en programtitel, smiler Peter Mygind og ser vældig tilfreds ud.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden