Lørdag, 14. marts 2020 - af Helle Skram de Fries

Radiovært Claudia Rex rækker hjælpende hånd til småbørns-forældre

Claudia Rex.
Claudia Rex.
Foto: Martin Høien
33-årige Claudia Rex tilbyder modermælkserstatning, hvis nogen mangler på grund af hamstring.
Den tidligere ”Vild med dans”-stjerne, der nu er radiovært, Claudia Rex, er med i en terminsgruppe, hvor folk gik i panik, fordi de ikke kunne få modermælkserstatning.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Det fik radioværten til at træde hjælpende til i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået tilladelse til at citere og bringe fotos fra.  Her skriver Claudia Rex blandt andet, at hun og hendes mand, skuespiller Pelle Emil Hebsgaard, har vendt hele COVID-19 situationen:
Foto: Thomas Laursen

HJælp hinanden

”Det hele skal nok gå. Så længe vi er omhyggelige med at følge restriktionerne, er fornuftige og hjælper hinanden. Jeg har lidt ekstra modermælkserstatning til overs, hvis der er nogen der mangler pga. hamstring (vi bor i Ganløse).” - Jeg skulle have lavet radio her i weekenden, men er også sendt hjem som mange andre. Pelle og jeg respekterer statsministerens udmeldinger og har muret os inde de seneste dage, fortæller Claudia Rex.

Vi mangler ikke noget

Familien, der også tæller parrets syv måneder gamle søn Zacharias, får i forvejen mad fra ”måltidskassen”.
- Så vi mangler ikke noget. Pelle arbejder med at lave speaks til tv-programmer og reklamer i sit hjemmestudie, så han kan roligt fortsætte sit arbejde.  - Istedet for at lave radio har jeg så ordnet vasketøj til den store guldmedalje, fortæller Claudia Rex. 
Foto: Privat

Nyder ekstra samvær med sønnen

Hun prøver at se de svære dage med positive øjne og nyde det ekstra samvær med sin lille søn, men synes alligevel det hele er lidt skræmmende. 
Foto: Privat
- Vi må alle sammen være forsigtige og håbe på det bedste. 
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden