14. sep. 2013
Af Malan Joensen

Rørt Mads Steffensen: Det er heldigvis gået rigtig godt

Mads Steffensen fejrer 10 år med Mads og Monopolet
Mads Steffensen.
Foto: Lars H. Laursen.
”Mads og Monopolet” kunne i dag fejre 10-års jubilæum sammen med masser af glade lyttere.

Selv om det var i den forholdsvis tidlige ende af en lørdag formiddag, var der i dag masser af folk omkring indgangen til DR’s Koncerthuset i Ørestaden allerede lidt over klokken 8.

Anledningen var det populære radioprogram på P3 ”Mads & Monopolet,” der ved dagens sending fejrede, at det var 10 år siden, programmet havde sin debut.

Det skulle selvfølgelig markeres på behørig vis, og derfor var der masser af engageret publikum, der havde løst billet til Koncerthuset og til at høre en perlerække af ”monopolisterne”, der under værten Mads Steffensens kyndige ledelse gav deres besyv med omkring forskellige dilemmaer.

Imellem dilemmaerne kunne publikum nyde DR UnderholdningsOrkestret, der sammen med Marie Key, Outlandish og Tim Christensen sørgede for de musikalske indslag.

Udsendelsen startede klokken 9, og da det sidste vokale punktum skulle sættes lige før klokken 12, var det en rørt Mads Steffensen, der takkede alle de, der med til at lave programmet.

- Jeg har været spændt på, hvordan det ville gå, og det er heldigvis gået rigtig godt. Det gik, som vi havde planlagt, fortalte en meget glad Mads Steffensen bagefter til BILLED-BLADET.

Læs mere om: