12. jan. 2021
Af John Lautrup

TILLYKKE: Jørn Hjorting fylder 90 år

Jørn Hjorting
Jørn Hjorting med sin Erna
Foto: Birger Storm
Jørn Hjorting har ét ønske på sin runde dag: At blive vaccineret, så han igen kan komme rundt i Danmark med sin hustru, Erna Hjorting.

Jørn Hjorting fejrer i dag sin 90 års fødselsdag uden den festivitas, han havde set frem til. Den planlagte fest på Reersø Kro er aflyst, og de strammede corona-restriktioner tillader heller ikke et ryind af gæster i hjemmet i Holte.

Så der er ikke noget at sige til, at corona-vaccinen står øverst på ønskelisten hos dagens fødselar.

- Erna og jeg glæder os til at få den vaccine, så vi kan komme lidt ud i Danmark igen. Der er mange steder, vi godt kunne tænke os at kigge på igen ... for at se, om de stadigvæk er der, siger Jørn Hjorting, så man næsten kan høre hans smil i telefonen.

Den folkekære vært i det legendariske radioprogram "De ringer, vi spiller" og Erna har været gift i 57 et halvt år, og han tilskriver hende en stor del af æren for sit lange liv.

- Jeg har været gift i mange gode år. Vi har haft det godt sammen og har det stadigvæk godt sammen. Jeg har været en heldig mand hele vejen igennem mit liv, siger han.

- Jeg tænker ikke så meget over min alder i det daglige. Man skal bare glæde sig over livet, så længe det går godt. Jeg ser ikke helt så godt, som jeg har gjort, men jeg må da stadigvæk køre bil, tilføjer han.

Læs interview med Jørn Hjorting i BILLED BLADET, som kom på gaden torsdag den 7. januar.

Læs mere om: