10. nov. 2008
Af af Preben Petersen

Rasende Cecilie Beck vil se fodbold

Cecilie Beck kigger langt efter saksespark og fantomredninger. TV-værten kan ikke se dansk fodbold i fjernsynet, og det er ikke sjovt!
Cecilie Beck kigger langt efter saksespark og fantomredninger. TV-værten kan ikke se dansk fodbold i fjernsynet, og det er ikke sjovt!
Foto: Ulla Aue/BILLED-BLADET
TV-værtens hang til superligafodbold har sendt hende helt op i det røde felt.

- Jeg har sådan lyst til at ringe til dem og sige, at de kan rende mig i r.....

Sådan har TV 2-værten Cecilie Beck med den service, hun har fået hos sin udbyder af TV, telefoni og internet. I forbindelse med en større teknologisk revolution i hjemmet, er hun i øjeblikket i gang med en sej kamp for at få adgang til at se superligafodbold.
Den kamp har indtil videre betydet, at Cecilie Beck har ventet oceaner af tid i telefonkøer og suset frem og tilbage mellem hjemmet og posthuset - uden at hun er blevet i stand til at se fodbold i fjernsynet.

Alligevel har Cecilie, der danner par med journalistkollegaen Rasmus Tantholt, ikke gjort alvor af truslerne mod udbyderen... endnu.

- ...det ville være det samme som at vinke farvel til Superliga-bold, for det andet bliver jeg nødt til at samle kræfter, før jeg orker at lytte mig igennem en eller anden ventekomponists samlede værker, skriver hun i sin klumme i Ekstra Bladet.

Læs mere om: