Søndag, 4. januar 2015 - af af Niels Burgos

Rasmus Botoft: Voldsomt at blive kendt

I morgen, 5. januar, fylder Rasmus Botoft 42 år,
I morgen, 5. januar, fylder Rasmus Botoft 42 år,
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
I aften kan vi se ham i "Arvingerne" - og han har stor succes som den ene halvdel af Rytteriet. Men berømmelsen var ikke altid lige nem at håndtere for Rasmus Botoft.

I morgen, mandag, kan Rasmus Botoft fejre sin 42-års fødselsdag - og samtidig konstatere, at han for længst er blevet "verdensberømt i Danmark".  Netop nu medvirker han i den nye sæson af "Arvingerne" - og sammen med kollegaen Martin Buch har han de seneste år fået danskerne til at vride sig af grin, når de to giver den som overklasse-herrerne Skønne Fritz og Søde Poul.

Men berømmelsen har ikke altid været lige let at håndtere.

- Jeg er helt klart et privat menneske. Jeg prøver at have et så velfungerende og normalt liv samtidig med alt det her, og jeg tænker over, hvordan man skal passe på sin familie, siger Rasmus Botoft til Berlingske. - Nu er min kone jo også skuespiller, så en eller anden grad af berømmelse er ligesom et vilkår for os.

Rasmus blev gift med kollegaen Lisbeth Wulff i 2010, da parret havde kendt hinanden i 13 år. Sammen har de sønnen Willi på otte år.

- Det var lidt voldsomt, da jeg lavede "Isas Stepz" på DR Ramasjang. Jeg kunne faktisk ikke tage med min søn på legeplads, fordi børn løb hen, som om jeg var en tegneseriefigur. "Det er haaam!" Det syntes min søn var irriterende. Og jeg blev blufærdig over, at jeg ikke bare kunne være der som mig selv. Det er heldigvis holdt op, og voksne er jo lidt mere kontrollerede. Og samtidig er der nogle positive ting i det, fordi det er dejligt at mærke, hvor mange der godt kan lide det. Det synes jeg ikke, man kan være sur over, siger Rasmus Botoft til Berlingske.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden