Rasmus Seebach holder jul i eget hus

Rasmus Seebach.

Rasmus Seebach.

Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Julen er en vigtig højtid for Rasmus Seebach, som sammen med kæresten, Julie Teglhus, holder jul i deres villa på Frederiksberg.
Julen er en vigtig begivenhed hos familien Seebach. 
 
– Julen går hånd i hånd med min glæde over min familie og alle de værdier, jeg lægger stor vægt på. Familien er bare det vigtigste for mig, og det har den altid været. Julen minder mig også meget om gamle dage. 
Og det er netop det, der er så dejligt ved julen. Man føler, at den aldrig ændrer sig. Den er ligesom, da man var lille. Man finder også ind til et enormt barnligt sind i den periode, og det synes jeg er dejligt, fortæller Rasmus Seebach til BILLED-BLADET.
 

Rasmus Seebach nyder december

Den storsælgende sanger har på det sidste haft travlt med promoveringen af sit nye album ”Verden Ka’ Vente”, der udkom 6. november.
 
Men til jul er der tid til at slappe af, selvom der også er småjobs, der skal klares i december.
 
 
Efter at Rasmus Seebach er flyttet sammen med sin kæreste, Julie Teglhus, har de skabt deres helt egen måde at holde jul på.
 
– Jeg har startet en tradition med, at vi holder jul hjemme hos Julie og mig. Det gjorde vi også sidste år. Det er simpelthen så hyggeligt, siger Rasmus Seebach.
 
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Glad for at julepynte 

Rasmus Seebach er også er glad for at julepynte derhjemme. 
 
– Ja, vi fyrer den af derhjemme. Vi har altid flere kasser med julepynt stående nede i kælderen, så det er bare fedt. Man bliver jo helt ked af det, når man igen skal pille det ned. Så bliver der så tomt i hjemmet, fortæller han.
 

For Rasmus Seebach handler det om hyggen 

Sangeren har hvert år en ønskeliste klar, men glæder sig mest til at nyde familiens selskab.  
 
- Som barn var man jo helt oppe at ringe, når man skulle have gaver, men nu handler det mest om at få lov til at spise god mad og hygge. Og det er der heldigvis mange, der går op i hos os, siger Rasmus Seebach.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden