12. dec. 2019
Af Karina Didriksen

Rebecca Laudrup er gravid: Hele familien glæder sig

Michael Laudrup og Rebecca Laudrup.
Michael Laudrup og Rebecca Laudrup.
Foto: Dan Mariegaard
Michael Laudrups datter, Rebecca Laudrup, venter sit første barn med ægtemanden Frederik Svejborg.

2020 bliver et stort år for Rebecca Laudrup. Til foråret kan hun både fejre etårs bryllupsdag med ægtemanden Frederik Svejborg, og at hun skal være mor for første gang.

Michael Laudrups datter afslørede, at hun er gravid, i et opslag på Instagram på sin 26-års fødselsdag den 10. december.

- Jeg har altid syntes, at de bedste gaver var dem, som ikke var forventet, og når det nu er min fødselsdag i dag, så føles det helt rigtigt endelig at fortælle om gaven, som kom uventet og meget tidligere på året, skriver Rebecca i opslaget.

Billede af maven

Rebecca Laudrup bekræfter graviditeten over for BILLED-BLADET, som har fået lov til at dele Instagram-opslaget.

- Vi glæder os bare så ubeskrivelig meget til at møde vores nye roomie, når blomsterne og bladene for alvor springer ud, og foråret pænt banker på døren, lyder det fra Rebecca.

Sammen med opslaget lagde hun to billeder op af sig selv og ægtemanden, hvor man kan se en lille bule på maven.

Termin til foråret

Når den lille ny kommer til verden, får Rebecca Laudrups forældre, den tidligere professionelle fodboldspiller Michael Laudrup, 55, og hustruen Siw, for første gang titlerne morfar og mormor.

- Lige nu kan jeg sige, at jeg har termin til maj, og at hele familien glæder sig, siger en glad Rebecca Laudrup til BILLED-BLADET.

Den 6. april 2018 blev hun og kæresten gennem tre år, Frederik Svejborg, gift ved et romantisk bryllup på Holckenhavn Slot på Fyn.

https://imgix.billedbladet.dk/20190406_dm_rebecca_laudrups_bryllup_020.jpg
Foto: Dan Mariegaard

Læs mere om: