Rebecca Laudrup modtog rystende besked: Nu hylder hun sine forældre

Rebecca Laudrup sammen med sine forældre, Siw og Michael Laudrup.

Rebecca Laudrup sammen med sine forældre, Siw og Michael Laudrup.

Foto: Hanne Juul
Rebecca Laudrup kom sig hurtigt over en ubehagelig besked på de sociale medier med støtte fra blandt andre sine forældre, Michael og Siw Laudrup.

I sidste uge modtog Rebecca Laudrup en ubehagelig besked fra en af sine følgere på Instagram, efter at hun havde solgt ud af sin knap et-år gamle datter Ellens garderobe.

En besked, der gjorde ondt, men som hun heldigvis hurtigt kom sig over med både søde beskeder fra nær og fjern og sine forældre, Michael og Siw Laudrups gode råd.

Det skriver hun i to opslag på sin Instagram-profil, som BILLED-BLADET har fået lov at dele. 

Giver det videre til datteren

"Jeg har så mange mennesker i mit liv, som jeg elsker ... to af dem er her på billedet. Igen, tak venner. Min telefonen har lyst op med hjerter og søde beskeder. Og jeg er rørt. Det bliver nok ikke sidste gang, at jeg kommer til at snakke om tonen på SoMe. Men min far og mor har opdraget mig til, at sige fra og samtidig huske på, at være sød mod andre (også over for dem, der tydeligvis har en dårlig dag). Lige præcis dét, prøver jeg at lære og give videre til hende i klapvognen 👊🏼🥰💛, skriver Rebecca Laudrup, der er blogger og forfatter på Instagram med et dejligt billede af datteren Ellen og sin far, Michael Laudrup.

SOMMERTILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Gjorde ondt

Forinden havde Rebecca Laudrup delt opslaget, hvor hun fortæller om den besked, der gjorde ondt at få. 

"I går modtog jeg en besked, som gjorde ondt. Ondt fordi den ramte mig på sådan en måde hvor jeg tænkte, så kan det være ligemeget og jeg sletter bare min profil. Den ramte mig, fordi jeg ikke kunne se mig selv i det hun skrev, eller ALT det jeg prøver ikke at være og gøre, fik hun lidt pointerede at jeg var.

Jeg er vokset op det meste af mit liv med, at få at vide, at jeg ikke skulle tro, at jeg var noget, eller at jeg ikke gjorde nok, eller at jeg bare var for meget, kun fordi min far er den han er. Det ligger så dybt i mig, og jeg har kæmpet med min selvtillid og arbejdet hårdt for at overbevise andre (og mig selv) om, at jeg var helt okay. Jeg ved, at jeg er privilegeret, det har jeg aldrig lagt skjul på, men at blive shamet som menneske og snakket ned til, blot for at sælge noget af mit barns tøj videre (som jeg selv har købt og betalt for) var ubehageligt og tonen var uretfærdig.

Nu er det så raslet af. Og ja, jeg bliver ved med at dele kærligt og ærligt ud, måske hjælpe og inspirere og forhåbentlig skabe lidt glæde og farve med på vejen. Vi skal ikke være ens. Jeg er ikke perfekt, det ved du også godt. Men vi skal respektere og passe på hinanden. Jeg bliver ved med at snakke højt om det gode, mindre gode og alt midt imellem - og det gælder også de tabubelagte emner ... jeg bliver også ved med at snakke om mødrehjælpen; en organisation som min mor, by the way, har doneret og støttet hele min barndom og derfor har de en helt særlig og stor plads i mit hjerte.

Men jeg vil også lige skrive TAK for de 150(+) beskeder jeg modtog i går aftes. I er alle dejlige og værdsat.
.. Så, kæmpe tak fra den ikke morgenfriske mor, med render under øjnene, i joggingtøj og uglet hår, men med smil på læben - alt er godt ❤️," skriver Rebecca på stærk vis i sit opslag. 

 
 
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden