22. nov. 2015
Af af Marianne Singer

Remee fik fødselsdagskys af kæresten

remee
Remee
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Remee og hans smukke model-kæreste Mathilde Gøhler kyssede forelsket til hans store fødselsdagsfest.

Der var ikke bare lækker mad, spændende gaver og sang til Remees forsinkede 40-års fødselsdagsfest på Moltkes Palæ i indre København.

Den populære "X Factor"-dommer fik lørdag aften også søde kys af sin 17 år yngre model-kæreste, Mathilde Gøhler.

Hun ankom lidt senere end fødselsdagsbarnet, fordi hun lige skulle aflevere parrets knap tre måneder gamle datter Kenya til sine forældre, inden hun også var klar til fest.

Remee: Nu er jeg klar

En glad Remee tog imod kæresten, og de nybagte forældre kyssede forelskede hinanden på vej ind. Sangskriveren, som fejrede sin 40-års fødselsdag med et års forsinkelse, glædede sig til gallafesten, der begyndte med en udsøgt tre-retters middag og sluttede med en brag af en fest på hans natklub Zen med venner og familie. - Det passede bare bedre i år. Der var så mange ting sidste år. Jeg synes, det er sådan en, man skal være klar til at fejre. Jeg havde ikke så meget lyst til at fejre det sidste år, der skete så mange nye ting - nyt forhold og alle mulige nye situationer. Når man er i en overgangsfase, er det svært at samle op på sådan en her. Men nu er jeg klar! Lød det med et bredt smil fra Remee. Blandt de omkring 70 gæster til middagen var grevinde Alexandra, Saseline, Thomas Blachman og også Remees 16-årige datter, Emma. Læs mere: Remee er blevet far til en pige

Læs mere om: