Torsdag, 16. april 2009 - af af Signe Ravn

Remee hjælper udsatte unge

Remee

Remee

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Produceren har sagt ja til at være ambassadør for organisationen Young Care. Læs her hvorfor.

Remee fik selv en barsk start på livet, da han få måneder gammel blev bortadopteret, fordi hans mor ikke kunne tage sig af ham. Og mon ikke det er det, der har fået Remees hjerte til at banke for børn og unge, der har det svært? I hvert fald er han nu blevet ambassadør for Young Care.

"Da jeg blev kontaktet af YoungCare kunne jeg hurtigt se, at deres koncept passede perfekt med mine egne idéer om at bidrage med positiv energi. For YoungCare gør en stor indsats for at hjælpe de mange udsatte børn og unge i Danmark - en af de svageste og mest oversete grupper i landet," fortæller Remee på organisationens hjemmeside.

"Som udgangspunkt er min vision at give dem en god oplevelse, så de glemmer deres dårlige situation et øjeblik. Men en god oplevelse forsvinder hurtigt. Så hellere lære dem evnen til at skabe et bedre liv, og dermed nogle mere langvarige solide og gode oplevelser, der holder," siger Remee og tilføjer: "Den største gave, jeg selv har fået her i livet, er netop gode langvarige 'eventyr'."

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden