4. jun. 2008
Af af Signe Ravn

René Dif flyver til fødsel

René Dif er sammen med Aqua gået i skarp træning for at være klar til sommeren grønne koncerter ?Uden at sige for meget, vil jeg sige, at det her, dét har vi fandme ikke gjort før,? fortæller René Dif til BILLEDBLADET.dk. Her ses han med band-kollegaen Cl
René Dif er sammen med Aqua gået i skarp træning for at være klar til sommeren grønne koncerter ?Uden at sige for meget, vil jeg sige, at det her, dét har vi fandme ikke gjort før,? fortæller René Dif til BILLEDBLADET.dk. Her ses han med band-kollegaen Claus Noreen til et pressearrangement forud for Grøn Koncert.
Foto: Jakob Boserup
I juli skal René Dif fyre den af til Grøn Koncert, men hvis kæresten skal føde under turneen, står der en helikopter klar til at fragte stjernen til hospitalet i tide.

"Der er jo sikkert nogle forventninger, så vi gør os rigtig umage og glæder os som små børn," fortæller René Dif til BILLEDBLADET.dk og fortæller, at Aqua er gået i skarp træning for at være klar til Grøn Koncert.

"Jeg er begyndt at høre vores egne sange, når jeg kører rundt i bilen. Og det er jo ret sjovt at høre de sange, når man stopper i et kryds, og ikke tager sig selv i det, og folk sidder og tænker: 'Underligt, at ham der duden sidder og hører Barbie Girl, og så er det i øvrigt ham'," fortæller René grinende og tilføjer:

"Det er ligesom for at få det ind på rygraden, men det ligger der jo 100 procent. Jeg føler, at Grøn Koncert sgu skal have noget ekstra, så der bliver trænet godt."

Har termin under Grøn Koncert

Men meget har ændret sig siden Aqua spillede sine sidste koncerter til Grøn Koncert i 2001. Dengang var kun René Dif forælder. I dag har hele bandet børn, og René Dif, der i forvejen har teenagedatteren Daniella, og kæresten venter deres første fælles barn.

Hvilken indflydelse får det på Grøn Koncert?

"For min egen del er der ikke nogen problemer. Godt nok så skal min kæreste føde, mens vi er på grøn tour eller lige efter, og det er vi selvfølgelig lidt nervøse for. Men vi krydser fingre og håber på det bedste. Der er sat et helt hold i stilling til, når det skal være, at jeg bliver transporteret fra Jylland eller Fyn så hurtigt som muligt, hvis vi er derovre, i helikopter."

"Jeg skal være der. Det vil jeg ikke gå glip af for alt i verden," siger René Dif med fast stemme.

Hvilket køn bliver det?

"Det ved vi ikke helt endnu," fortæller René og indrømmer, at parret har overvejet navne til babyen: "Men dem holder vi for os selv."

Læs mere om: