Renée Toft Simonsen glemmer fødselsdage

Renée Toft Simonsen er gift med Thomas Helmig. Om hun også glemmer hans og børnenes fødselsdage vides ikke, men venindernes mærkedag husker hun sjældent.
Foto: All Over

Renée Toft Simonsen er glemsom, når det kommer til fødselsdage, og det giver problemer med veninderne.

Søndag, 28. september 2008 - af Signe Ravn

Forfatter, model og psykolog Renée Toft Simonsen har mange bolde i luften, og det koster. Renée glemmer nemlig altid sine omgivelsers fødselsdage. Det afslører hun i sin ugentlige klumme i FEMINA.

"Jeg er en mester i at glemme folks fødselsdage. Det slår aldrig fejl. Jeg kan gå i seng om aftenen, fast besluttet på, at jeg skal huske en bestemt fødselsdag. Jeg kan endda vågne om morgenen og stadig huske det…," forklarer Renée og konstaterer: "Og så kan jeg alligevel sagtens gå igennem dagen uden at få ringet og først komme i tanker om det flere dage efter."

Og glemsomheden truer med at få konsekvenser: "En af mine veninder har seriøst overvejet at afskrive mig på grund af mit manglende forhold til denne mærkedag," skriver Renée og beklager sig over, at mange af hendes veninder fejrer fødselsdag hvert år: "Endnu et år er gået, flere rynker har man fået, og det må partout fejres. Jeg forstår det ikke."