Lørdag, 7. februar 2009 — af af Preben Petersen og John Lautrup

Renée Toft Simonsen vil have mere fut i ægteskabet

Renée Toft Simonsen
Renée Toft Simonsen
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Fotomodellen Renée Toft Simonsen ærgrer sig over, at hun og Thomas Helmig er knap så hotte sammen som tidligere.

Renée Toft Simonsen ser ud til at have det hele. Det har hun sikkert også. I hvert fald har hun nogle af de samme problemer som mange andre døjer med.

- Jeg kan som alle kvinder være muggen og menstruationsramt. Så er jeg ikke altid lige ordentlig over for Thomas, men han synes jo heldigvis, at jeg er sjov og inspirerende at leve sammen med, indleder hun med en latter, som forstummer i det følgende.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er ikke altid så hot, som da vi var nyforelskede. Vi var bedre til at holde gryden i kog før, og jeg tror, vi bliver bedre til det igen. Vi må tage os sammen, for vi vil jo begge have, at det skal være hot.

- Thomas og jeg har en stor tålmodighed med hinanden, og vi holder uendeligt meget af hinanden. Vi beundrer hinanden, og vores ægteskab er noget, vi begge virkelig, virkelig vil. At vi så ikke altid kan finde ud af at respektere hinanden, som vi burde, og at vi ikke altid er så søde mod hinanden, som vi burde.., ja, det er en del af livet. Sådan er det, siger hun med eftertryk og læner sig tilbage i caféstolen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden