Retten slår fast: Gustav kan godt køre bil

Foto: Krestine Havemann
Realitystjernen Gustav Salinas har vundet en retssag, der beviser, at han kan finde ud af at køre bil.

I begyndelsen af april fik Gustav Salinas ødelagt sin nye BMW i en vaskehal på Amager, og ifølge forsikringsselskabet skete det, fordi realitystjernen ikke forstår at køre bil.

Men nu har retten afgjort, at forsikringsselskabet ikke har ret.

- Ja, jeg har vundet, og jeg er meget lettet. Min advokat er simpelthen så dygtig. Det kunne godt betale sig at give ham alle de penge. Jeg skal ikke betale en krone for reparationen, jubler Gustav Salinas til Ekstra Bladet og fortæller også, at han får betalt alle sagsomkostningerne.

- Hvis jeg ikke havde haft penge til at hyre en rigtig god advokat, havde jeg aldrig vundet sagen. Tænk hvis det havde været en enlig mor, det var gået ud over. Så havde hun ikke haft samme mulighed, mener Gustav Salinas.

Uden at ville afsløre det nøjagtige beløb, han har brugt på den dygtige advokat, røber han dog overfor avisen, at man kunne komme en tur til Maldiverne for de penge.

Diamantsmykker til mor

Men nu vil han bruge nogle af de penge, han har sparet på sagen til at købe en fødselsdagsgave til sin mor, der fylder 60 på lørdag.

- Jeg havde regnet med at tabe sagen og lagt penge til side til advokatregningen. Nu har jeg købt et par øreringe til hende med i alt 36 diamanter. Det har kostet en formue, men det er alle pengene værd, for min mor har fortjent det, fortæller Gustav til Ekstra Bladet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden